7 Days to Die gameserver van Servon Games

7 Days to Die is een spannend horror spel dat zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld. Een groot deel van de wereld is weggevaagd, behalve het graafschap Nevezgane in Arizona waarin jij je beweegt. Terwijl jij je moet verdedigen tegen zombies, moet je zien te overleven door het zoeken van voedsel, onderdak en wapens. De situatie is veroorzaakt door een nucleaire fall-out.

Overdag vormen de zombies een redelijk makkelijk doelwit, maar pas op zodra de nacht valt. Dan transformeren de ondoden zich in gevaarlijke projectielen die alles doden of verjagen wat er op hun pad komt. Bij dit spel is de zevende dag van groot belang. Hou er rekening mee dat je tegen die tijd een behoorlijk aantal zombies tegemoet zult zien die je huidige verblijfplaats aan zullen vallen. Een goede en snelle aanpak en voorbereiding is dus van cruciaal belang in dit spannende spel.

Tegenwoordig zijn er ontelbaar veel multiplayer games die je online kunt spelen. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je graag individueel speelt, het liever opneemt tegen een team of samen wilt spelen met andere gebruikers. De games die tegenwoordig worden ontwikkeld zijn zeer uitgebreid. Ze kennen diverse virtuele werelden en zijn voorzien van ontelbare elementen en mogelijkheden.

Om een fantastische manier van spelen te kunnen ervaren, heb je een krachtige server nodig. Reguliere servers zijn daarvoor vaak niet krachtig genoeg. Dit kan ertoe leiden dat de game niet op de juiste manier inlaadt, hapert of je voortgang niet opslaat. Als fanatieke gamer wil je dit natuurlijk te allen tijde zien te voorkomen. In dat geval kun je vertrouwen op de krachtige gameservers van Servon Games.

7 days to die gameserver

Gameserver voor 7 Days to Die

Servon Games biedt een krachtige gameserver voor 7 Days to Die. Hiermee kun je samen met andere spelers en vrienden de strijd aangaan. Natuurlijk wil je daarbij wel kunnen vertrouwen op een snelle server die 24/7 online is. Binnen het team van Servon Games snappen we dat als geen ander. Onze gameservers draaien wereldwijd. Daarnaast werken we samen met minstens 50 collega’s over de hele wereld.

Zij doen er alles aan om jou van de beste ondersteuning te kunnen voorzien. Of je 7 Days to Die nu alleen wilt spelen, of met een groot aantal andere spelers op jouw eigen dedicated server. Natuurlijk ontvang je daarbij ook automatische updates als dat nodig is en krijg je een gratis control panel waarmee je altijd verzekerd bent van een betrouwbaar backup systeem.

Servon Games is dan ook niet voor niets dé specialist op het gebied van gameservers. We gebruiken echte servers die jou van de beste speelervaring voorzien. Na jouw bestelling voor een gameserver voor het spel 7 Days to Die kun je direct gebruik maken van alle extra’s. Na een eenvoudige set-up kun je dus meteen beginnen met spelen via jouw dedicated server.

Als je op zoek bent naar goede 7 Days to Die servers staat het team van Servon Games graag voor je klaar.