Dayz server van Servon Games

Dayz is een spannende multiplayer game die je nu met de gameserver van Servon Games kunt spelen. Laat je meeslepen in het avontuur van Dayz en struin door verlaten steden en dorpen. Met de gameservers van Servon Games ben je altijd verzekerd van een optimale speelervaring. Natuurlijk kun je daarbij rekenen op een 24/7 ondersteuning en een krachtige server die aan jouw wensen én die van je medespelers kan voldoen.

In het spel Dayz bevind jij je in een Sovjetstaat waarin je één van de overlevenden van een dodelijk virus bent. Je doorzoekt bossen en verlaten steden. Ondertussen moet je jouw bezittingen beschermen want het gevaar van besmette mede overlevenden ligt op de loer. Aan de hand van items die je onderweg vindt kun je waardevolle apparatuur creëren die je verder op weg helpen. Strategisch en logisch nadenken is bij dit spel van groot belang.

Je hebt geen extra levens beschikbaar en moet overnieuw beginnen als je jouw kansen verkijkt. Dayz is een prachtig ontworpen spel dat je zowel alleen of samen tot wel 60 gebruikers kunt spelen.Gelukkig biedt Servon Games je de juiste gameserver om dit prachtige spel te kunnen spelen. We bieden je daarvoor krachtige dedicated servers aan met DDOS-bescherming. Zo kun je dus altijd genieten van een veilige online speelomgeving.

Dayz server van Servon Games

Gameserver voor Dayz

Als je een gameserver voor Days wilt bestellen bij Servon Games, dan hoef je daar nooit lang op te wachten. Natuurlijk begrijpen we dat je zo snel mogelijk gebruik wilt maken van een krachtige server om dit spel te kunnen spelen. Of je dat nu alleen of met andere spelers wilt doen. Omdat onze gameservers regelmatig geconfigureerd worden, kun je al binnen 4 uur na jouw bestelling gebruik maken van jouw gameserver.

Natuurlijk staan we ook 24-uur per dag voor je klaar als je ondersteuning nodig hebt. Met meer dan 50 collega’s wereldwijd is dit één van de belangrijkste garanties van Servon Games. Als je gebruik wilt maken van een Dayz gameserver van Servon Games, dan heb je niet te maken met vaste contracten. Je kunt jouw server maandelijks opzeggen als je dat wenst. Daarnaast bieden we een uitstekende support voor een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

Zo betaal je nooit teveel voor jouw Dayz gameserver. Daarnaast heb je de beschikking over game switching waarbij je eenvoudig tussen diverse spellen kunt schakelen. Neem vrijblijvend contact op met Servon Games als je vragen hebt of meer informatie wenst over onze gameservers voor Dayz. Uiteraard kun je ook direct een bestelling plaatsen.

Als je op zoek bent naar goede Dayz servers staat het team van Servon Games graag voor je klaar.