Minecraft servers van Servon Games

Servon Games biedt de beste Minecraft servers voor een optimale gebruikerservaring. Onze sterke en betrouwbare servers zijn 24 uur per dag wereldwijd beschikbaar en zorgen voor een ongekende gebruikerservaring. Als je op zoek bent naar Minecraft servers staat het team van Servon Games graag voor je klaar. Minecraft is een ongekend populair spel waarmee je zelf de manier van spelen bepaald.

Dit doe je in een virtuele 3D wereld waarin alles mogelijk is. Creativiteit is dan ook één van de belangrijkste kenmerken van deze game. Als je net begint met het spelen van Minecraft, moet jij je eigen wereld om je heen verzamelen. Je bent alleen en bezit enkel dat wat je aanhebt aan kleding. Gaandeweg het spel verzamel je wapens, gereedschap en andere benodigdheden om je eigen imperium op te kunnen bouwen.

Minecraft is een multiplayer spel. Dat betekent dat je ook samen kunt spelen met andere gebruikers. Hiervoor heb je wel een geschikte gameserver nodig. Dat geeft je tevens de mogelijkheid om specifieke regels in te kunnen stellen voor jouw eigen spel. Spelers die ook gebruik maken van jouw server moeten zich daaraan houden. Ook kan er met Minecraft servers een vechtsysteem worden geactiveerd waardoor je de mogelijkheid hebt om PvP-gevechten te kunnen voeren.

Minecraft servers

De beste Minecraft servers

Servon Games heeft de beste Minecraft servers wereldwijd. Door gebruik te maken van onze server voor Minecraft, kun je tevens rekenen op nieuwe plug-ins, speltechnieken en items. Er gaat dus letterlijk een nieuwe wereld voor je open. Servon Games is dan ook niet voor niets dé specialist op het gebied van gameservers. Uiteraard staat onze uitgebreide support 24/7 voor je klaar.

Dat doen we zowel in Europa als wereldwijd. Met ruim 50 collega’s voorzien we je altijd van de juiste ondersteuning. Doordat de data op jouw server ook op onze backup wordt geplaatst, gaat er dus nooit geen belangrijke informatie verloren. De data houden we zelf 2 maanden lang voor je bewaard. Door gebruik te maken van onze live chat, krijg je altijd de support die je nodig hebt.

Natuurlijk 24 uur per dag. Ook als je een ander spel dan Minecraft wilt spelen op je gameserver behoort dat tot de mogelijkheden. Je hebt dan ook altijd de beschikking over een handige switcher tool als je gebruik maakt van onze Minecraft servers. Omdat we je graag tevreden willen zien, kun je bij Servon Games altijd rekenen op een snelle levering. Doordat onze servers regelmatig geconfigureerd worden, kun je al binnen 4 uur beschikken over jouw Minecraftserver.

Als je op zoek bent naar goede Minecraft servers staat het team van Servon Games graag voor je klaar.